Help to fix error in Generate Form

Discussions about editing and cleaning data
Post Reply
Vuthy
Posts: 2
Joined: November 5th, 2019, 11:48 am

Help to fix error in Generate Form

Post by Vuthy » November 5th, 2019, 12:01 pm

Dear, CSPro team and all
I am working on design the data entry by modify the Dictionary and Form file that I have worked so far. However, when I deleted some of questions in Dictionary and when I clicked on Generate Form it appears the message "CSPro designers has stopped working". And also, it appears this message every times I close the CSPro program. Thanks in advance for help.

Best wishes,
Vuthy
Attachments
Livelihood (to fix).zip
(70.42 KiB) Downloaded 7 times

josh
Posts: 1978
Joined: May 5th, 2014, 12:49 pm
Location: Washington DC

Re: Help to fix error in Generate Form

Post by josh » November 6th, 2019, 6:45 am

I opened your application in CSPro version 7.3, did generate forms and ran the application and it worked fine. It looks like you created the application in version 7.1. Try using version 7.3.

Vuthy
Posts: 2
Joined: November 5th, 2019, 11:48 am

Re: Help to fix error in Generate Form

Post by Vuthy » November 8th, 2019, 10:13 am

Dear, Josh
Thanks for your help. I uninstalled the version 7.1 and installed 7.3 but I still faced the same problem. I current use window 7 which is not support which I am sure whether it is any issue related to it. My problem is that we opened the .ent file and closed it after work, it appears the message mentioned earlier (i.e "CSPro designers has stopped working"). And further advise?

Best regards,
Vuthy

josh
Posts: 1978
Joined: May 5th, 2014, 12:49 pm
Location: Washington DC

Re: Help to fix error in Generate Form

Post by josh » November 8th, 2019, 10:36 am

Unfortunately I don't have a Windows 7 machine to test on so I can't be sure if that is the problem. It seems unlikely that the Windows version would matter though. I would say try running the generate forms on a different computer and see it that works.

Post Reply