Configuring CSWeb Dashboard

Discussions about syncing data via Bluetooth, Dropbox, FTP, and using CSWeb
Post Reply
munirmdee1
Posts: 61
Joined: August 17th, 2015, 9:32 am
Location: Dar es Salaam, Tanzania

Configuring CSWeb Dashboard

Post by munirmdee1 » June 13th, 2021, 7:09 am

Hell CSPro Users,

I have been using CSPro for data collections for almost 9 years now. But never used CSWeb, I started using it this year (2021), it runs perfectly, no problem at all.

But I would like to know if I cane change the display settings for its dashboard, like changing logo, favicon, and a CSWEB display on the dashboar, I would like to put my own logo and text. How do I go about it?

I tried changing logo and some text in these files inside this folder;
C:\xampp\htdocs\energy\app\Resources\views like data.twig, app.twig, dataSettings.twig e.t.c. but still didn't work. Although I put my images and logo inside dist/img folders, but nothing worked.

Any help please, thanks in advanced.
Munir Mdee
Software Programmer
National Bureau of Statistic (NBS)
Jakaya Kikwete Road,
P.O.Box 2683,
Dodoma,TANZANIA
Mob: +255 755 740090
Email: munir.mdee@nbs.go.tz
munirmdee@gmail.com

aaronw
Posts: 452
Joined: June 9th, 2016, 9:38 am
Location: Washington, DC

Re: Configuring CSWeb Dashboard

Post by aaronw » June 14th, 2021, 8:49 am

As you've mentioned, you'll want to update the twig files in "csweb\app\Resources\views" and and your images in "csweb\dist\img." In the twig file you can rename the files and edit the CSWeb text.

Then delete the contents of "csweb\var\cache" to clear the cache of the web application. You may also need to clear the cache in your browser by pressing CTRL + F5.

Post Reply