Excel to CSPro

Discussions about creating CAPI applications to run on Android devices
Post Reply
jorjie_s
Posts: 8
Joined: August 15th, 2021, 11:49 pm

Excel to CSPro

Post by jorjie_s » May 4th, 2022, 7:41 pm

Hi just wanna ask if this is possible, if I had an (e.g. ID Number, Name and Birthday..so on) variables and I don't want my field interviewer to fill it in because sometimes they might input the wrong data, would be possible to have it fill up already and all they do has to choose the right respondent instead of filling it up?

sherrell
Posts: 211
Joined: April 2nd, 2014, 9:16 pm
Location: Washington, DC

Re: Excel to CSPro

Post by sherrell » May 12th, 2022, 11:04 am

Yes, you could use the errmsg function with the "select" keyword, presenting the list of relevant HH members you wish them to choose from:

https://www.csprousers.org/help/CSPro/e ... ction.html

However, the select option only allows 5 arguments (in your case, people). If you have more than that, you can use the accept function:

https://www.csprousers.org/help/CSPro/a ... ction.html

By the way, you posted this question in the Excel to CSPro section; this question would be better placed in the "Entry" section.

Sherrell

jorjie_s
Posts: 8
Joined: August 15th, 2021, 11:49 pm

Re: Excel to CSPro

Post by jorjie_s » May 16th, 2022, 3:37 am

Thanks Sherrell for the reply

Post Reply