Search found 98 matches

by Anne
February 11th, 2021, 9:57 am
Forum: Entry
Topic: regex matching "?
Replies: 3
Views: 103

Re: regex matching "?

Thank you Josh, As I really didn't feel like working with the things I should have done, I came up with the perfect regex for this task: '(^|\t)"[^"]*\t[^"]*"(\t|$)' (interpretation: (^|\t) = start of line or tab "[^"]* = a " followed by random number of random non-" characters \t = tab [^"]*" = ran...
by Anne
February 11th, 2021, 5:06 am
Forum: Entry
Topic: regex matching "?
Replies: 3
Views: 103

Re: regex matching "?

After twisting my brains about this, I did find a solution to the problem: I know that if there are quotes in the line I'm reading, I know it is because there is a tab (or a line break) in the quoted string, hence I don't need the regex.. But I'm still curious about how it could be done using regex....
by Anne
February 11th, 2021, 4:11 am
Forum: Entry
Topic: regex matching "?
Replies: 3
Views: 103

regex matching "?

Hi, I'm reading tab separated files of not perfect quality: There are some times a tab within a column like this: "This is a column containing a tab <tab> blahblah" And in these cases, the field is always enclosed with double quotes so it should be easy to find the problem using this regex: \".*\t.*...
by Anne
December 18th, 2020, 10:48 am
Forum: Entry
Topic: "Record too long"???
Replies: 2
Views: 330

Re: "Record too long"???

Ah! I just saw the other post about the current bug with numbers with many digits.. So I assume that is my problem!

If so: Sorry for posting :oops:

Anyway: Holding my breath for the fix and merry Christmas to all of you!
by Anne
December 18th, 2020, 10:34 am
Forum: Entry
Topic: "Record too long"???
Replies: 2
Views: 330

"Record too long"???

Hi, Find attached a dictionary that I am using. It works fine on my laptop when testing, and it seems to work ok on tablets too. When I open the data file on my laptop, it's all good. But after synching with CSWeb and downloading the data, it is all weird: When looking at the data, the shop ID becom...
by Anne
December 4th, 2020, 5:30 am
Forum: Synchronization
Topic: specifying where clause in sync pff file?
Replies: 5
Views: 269

Re: specifying where clause in sync pff file?

Aaronw,
this helps a lot, thank you..
Now I only need some wild cards in the middle and it'd be perfect :)
by Anne
December 3rd, 2020, 9:25 am
Forum: Synchronization
Topic: specifying where clause in sync pff file?
Replies: 5
Views: 269

Re: specifying where clause in sync pff file?

thank you, htuser This would be a great way of doing it had it been implemented :D My method was just to run the pff file that is generated when you click on the download icon on csweb.. and I wamted to add parameters to that file, but your suggestion is much more general and usable.. Let's cross fi...
by Anne
December 3rd, 2020, 9:04 am
Forum: Synchronization
Topic: specifying where clause in sync pff file?
Replies: 5
Views: 269

specifying where clause in sync pff file?

After data collection, our data needs to be managed in various local offices, so I made a desktop application which (amongst other stuff) runs a pff file to download data from the csweb server. My challenge is that the data is confidential, so I only want to download the data relevant for the given ...
by Anne
November 6th, 2020, 7:49 am
Forum: Synchronization
Topic: Problems when upgrading from CSWeb 7.3 to 7.5
Replies: 6
Views: 549

Re: Problems when upgrading from CSWeb 7.3 to 7.5

Seems I was too optimistic yesterday when I said I was nearly there.. Now I'm about to give up. I simply can't get PHP to read the right php.ini file: The "CSWeb server requirements" page is now displayed, but it claims that for instance that the file info extension is missing, and I've quadruple ch...
by Anne
November 5th, 2020, 9:10 am
Forum: Synchronization
Topic: Problems when upgrading from CSWeb 7.3 to 7.5
Replies: 6
Views: 549

Re: Problems when upgrading from CSWeb 7.3 to 7.5

Seems I'm getting closer, so here's what I done - just in case anybody else still struggle despite Savy's excelent help: For some reason it was lots of fastCgiModules on the server with different names, and apparently, the one in use did not default to the one I expected.. I removed all of the other...