Tabulate frequence

Discussions about tabulating data in the designer or in batch mode
Mariovaisman
Posts: 77
Joined: February 11th, 2013, 8:26 am

Tabulate frequence

Postby Mariovaisman » August 4th, 2018, 9:59 am

Hello,

A rapid question,

I tried to tabulate frequence and after execution I received the following message

589 Cannot open TBD file $$CTAB$$.TMP

What I was doing wrong.

Thanks

Mario

josh
Posts: 1609
Joined: May 5th, 2014, 12:49 pm
Location: Washington DC

Re: Tabulate frequence

Postby josh » August 4th, 2018, 12:25 pm

Make sure you don't have OLD_TBD environment variable set.

Make sure the directory you are running frequencies in isn't read-only.

Check the listing file for other errors.

Mariovaisman
Posts: 77
Joined: February 11th, 2013, 8:26 am

Re: Tabulate frequence

Postby Mariovaisman » August 6th, 2018, 1:18 pm

Thank you Josh,

Now it is working.


Return to “Tabulation”